More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Suiker behandelingen


Ongeacht het feit dat suikers ons dik maken en onze tanden bederft, is het eveneens een verrukkelijk, natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct. Het voldoet aan de hoogste professionele behoeften om op verschillende manieren een effectieve een aangename behandelingen aan te bieden in dit instituut.

PANDY’S Suikerpasta is een suiker/water brouwsel, gebaseerd op recepten uit het Midden- Oosten. De preparatie is 100 % natuurlijk, bevat enkel water en suiker, geen chemische producten, kleurstoffen of parfums en geen citroensap of welk ander zuur dan ook. Het is Hypoallergeen en veroorzaakt geen huidirritatie.
Het is zo natuurlijk dat zelfs de zoetekauwen het kunnen opeten!!!

Het is de meest natuurlijke, effectieve en zachtste ontharingsmethode ooit!!!

De voordelen van suikerontharing op een rijtje:
•het kleeft niet aan de huid en verwijdert enkel dode huidcellen wat resulteert in een zijdezachte huid voor een lange tijd.
•Suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en ingemasseerd tegen de haargroei richting van de haargroei, de pasta is op lichaamtemperatuur, dus kans op verbranbding is uitgesloten.
•Suikerpasta verwijdert haren in de natuurlijk haargoeirichting. Met deze methode kan meermaals over dezelfde plaats gegaan worden, waarbij de pasta binnendringt in de haarschacht om daar het haar te omvatten. De extractie van het haar in de natuurlijke groeirichting is perfect omdat het geen afgebroken haren nalaat in de follikel, geen roodheid of irritatie.
•Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische producten nodig.

Deze suiker ontharing kan toegepast worden op het gezicht en lichaam.

terug naar behandelingen