More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!

GezichtBehandelingen vooral gericht op het analyseren, reinigen en herstellen van de gezichtshuid. Ook de behandeling tegen (jeugd)acne behoort tot de mogelijkheden. Het gezicht is vaak het visite kaartje van ons als persoon. Met een gezonde en verzorgde gelaatsuitdrukking laat u zien wie u bent.

lees meer

Lichaam en manicureIn Salon Naturelle worden alle lichaamsbehandelingen gedaan met de producten van Francie of Pandhy's. Deze behandelingen zijn samengesteld met producten van diverse hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. In de Salon is er een douche aanwezig, zodat er praktisch en hygiënisch gewerkt kan worden.

lees meer

Suiker Suiker maakt ons dik en bederft onze tanden. Maar het is ook een verrukkelijk, natuurlijk materiaal en een excellent schoonheidsproduct. Het voldoet aan de hoogste professionele eisen om op verschillende manieren een effectieve en aangename behandeling aan te bieden in dit instituut.

lees meer

Make-upMet de Minerale Make-up van PANDHY’S™ gaat een nieuwe wereld open voor het kleuren van het gezicht en het lichaam. De gamma van de Minerale Make-up bevat verzorgende en zachte ingrediënten, die onze huid stralender en mooier maken, onze ogen glanzender en onze lippen zachter.

lees meer