More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Pandhy's

Pandhy's body sugaring De nieuwe manier van professioneel ontharen. Pandhy´s suikerpasta is een up to date versie van "het goud van Cleopatra"; het suikerbrouwsel wordt al eeuwenlang toegepast. Het produkt en de methode van toepassing zijn verder geraffineerd om hen geschikt te maken voor het gebruik in de schoonheidssalon en leiden tot superieure resultaten. Suikerontharing met Pandhy´s is een zachte, veilige en moderne methode.

lees meer


Francie

Francie Cosmetics De cosmetica producten van Francie Cosmetics ondersteunen de huidfuncties en verbeteren de huidconditie. Francie Cosmetics heeft ruim 35 jaar ervaring vanuit haar schoonheidsinstituut opgebouwd en is mede daardoor nog beter in staat in te spelen op de specifieke behoefte van elk huidtype. De producten van Francie Cosmetics zijn enkel verkrijgbaar bij de betere schoonheidsspecialisten.

lees meer


Spa behandelingen

Spa behandelingen Iedereen wordt graag in de watten gelegd. Iedereen heeft behoefte aan een rustige plek om te ontspannen, los te laten en de hectische wereld om ons heen te vergeten. De wereld van de spa is een wereld waar al deze verlangens vervuld kunnen worden. Met de producten van Pandy’s kunt u in mijn Salon heerlijke Spa behandelingen ondergaan. Voor uw rug, gelaat, voeten, handen of het gehele lichaam zijn er diverse behandelingen.

lees meer