More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Ogen

Suikerontharing/body sugaring

De nieuwe manier van professioneel ontharen. Pandhy´s suikerpasta is een up to date versie van "het goud van Cleopatra"; het suikerbrouwsel wordt al eeuwenlang toegepast. Het produkt en de methode van toepassing zijn verder geraffineerd om hen geschikt te maken voor het gebruik in de schoonheidssalon en leiden tot superieure resultaten. Suikerontharing met Pandhy´s is een zachte, veilige en moderne methode om alle delen van het lichaam te ontharen met een suikerpasta, zelfs op een huid met droog eczeem en psoriasis.
Ogen Pandhy´s suikerpasta is 100% natuurlijk en niet op dieren getest. Je kunt de suiker zelfs eten! De ontharingsmethode is eigenlijk een lichaamsbehandeling; het haar wordt verwijderd, evenals dode huidcellen, waardoor de huid nadien heerlijk zacht en glad aanvoelt. De bijbehorende voor- en nabehandelingsprodukten zijn ook 100% natuurlijk en worden afgestemd op de huidconditie. Hierdoor mag een ontharingsbehandeling vergeleken worden met een lichaamsbehandeling, want er treedt een verbetering op van de huid. Ontharen met suikerpasta is tijdrovender dan harsen en daarom ook iets kostbaarder, maar de meeste mensen onderkennen de voordelen van de suikerpasta.
Niet iedere schoonheidsspecialist kan ontharen met de Pandy´s produkten. Hiervoor dient een speciale cursus gevolgd te worden. Deze opleiding heb ik onlangs gevolgd, waardoor ik gecertificeerd ben om deze behandeling te mogen aanbieden.

Waarom suikerontharing?

Waarom ik suikerontharing een betere methode vind dan het traditionele harsen:
Suikerpasta is een samenstelling van suiker en water, gebaseerd op recepten uit het Midden-Oosten. De bereiding is 100% natuurlijk, bevat water en suiker, zonder chemisch produkt, geur- of kleurstoffen en geen citroensap of andersoortig zuur. Het is hypo-allergeen, veroorzaakt geen huidirritatie.
Ogen Suikerpasta kleeft alleen aan het haar en niet aan levende huidcellen. Dode huidcellen worden wel mee weggenomen. De behandeling is minder pijnlijk en resulteert in een zachte huid.
Suikerpasta wordt op de huid aangebracht met de handen en wordt tegen de haargroeirichting ingemasserd en met de haargroeirichting afgetrokken. De pasta is op lichaamstemperatuur, dus de kans op verbranding is uitgesloten. Met deze methode kun je meerdere malen over het te behandelen gebied gaan, zonder huidirritatie. De haren breken minder snel af, waardoor er ook minder kans is op ingegroeide haren.
Suikerpasta biedt de mogelijkheid om haren te verwijderen van 1-2 mm lengte. Met veel ervaring lukt het ook om ingegroeide haren te verwijderen.
Suikerpasta kan van de huid, textiel en andere materialen verwijderd worden met lauw water, dus reiniging na de behandeling is heel eenvoudig en er zijn geen chemische produkten nodig.
Suikerpasta is hygiënischer, omdat voor iedere klant een apart bolletje suikerpasta wordt gebruikt en daarbij is de suiker van zo´n hoge concentratie dat deze desinfecterend werkt. Pandhy´s thuisverzorgingsprodukten zijn ontwikkeld om de problemen van ingegroeide haren te elimineren en het ongemak van een geinfecteerde huid te verlichten. De produkten verbeteren de huidstructuur en geven een aangenaam glad en zacht gevoel.
terug naar producten