More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Make-up


Welkom in de fantastische wereld van de kleurrijke mineralen!
Met de Minerale Make-up van PANDHY’S™ gaat een nieuwe wereld open voor het kleuren van het gezicht en het lichaam. De gepoederde, pure minerale pigmenten geven ons prachtige kleuren. De gamma van de Minerale Make-up van PANDHY’S™ bevat verzorgende en zachte ingrediënten, die onze huid stralender en mooier maken, onze ogen glanzender en onze lippen zachter.
De Minerale Make-up van PANDHY’S™ bevat geen ingrediënten waarvan het enige doel het verbeteren is van het uitzicht of de textuur van het product in het potje.
De Minerale Make-up van PANDHY’S™ werd gecreëerd met een drievoudig doel: de producten moeten lang houden, ze moeten gezond en niet-irriterend zijn en ze moeten een frisse, jonge look creëren.

Waarom de Minerale Make-up van PANDHY’S™ goed is voor u:
•Niet comedogeen: deze producten verstoppen de poriën niet. Zij bevatten geen oliën, siliconen of wassen. De Minerale Make-up van PANDHY’S™ is samengesteld uit hoogst kwalitatieve mineralen en plantaardige stoffen uit de hele wereld. Ze worden op een natuurlijke wijze bewaard en bevatten geen irriterende ingrediënten. Onze minerale make-up voelt vederlicht aan en houdt de hele dag.
•Ons gamma van Minerale Make-up vormt microscopische vlakke kristallen. Deze kristallen overlappen elkaar op de huid en vormen op deze manier een filter die de huid laat ademen en op een normale manier laat functioneren. Tegelijkertijd wordt de huid beschermd tegen luchtvervuilende deeltjes. De mineralen houden zo lang dat het bijwerken van uw make-up doorheen de dag meestal niet nodig is.
•Geen risico op allergieën. Onze producten bevatten geen vulstoffen zoals talk, kleurmiddelen, karmijn of bismutoxychloride. De mineralen zijn inert: ze gaan geen chemische reacties aan zodat het risico op allergieën verwijderd wordt. De mineralen vormen geen voedselbron voor bacteriën. Ze hebben een langere houdbaarheid dan die van traditionele cosmeticaproducten. Bovendien hebben ze verzorgende eigenschappen voor de vette huid of de huid met acne.
•De aanwezigheid van titanium en zink zorgt voor een bescherming tegen tegen UVB-, UVA- en URA-stralen (SPF 20).
•De mineralen zijn anti-inflammatoir en kalmeren en verzachten de geïrriteerde huid.
•Ze zijn waterbestendig en vormen geen disgracieuze strepen, ook niet tijdens lichamelijke inspanningen.
•Een volledige en vlekkeloze bedekking voor huiden die last hebben van acne, rosacea of roodheid ten gevolge van behandelingen zoals chemische peelings en laser resurfacing, plastische ingrepen, dermabrasio, enz. Het wordt aanbevolen door dermatologen en andere huidspecialisten van over de hele wereld.
•Onze producten worden niet getest op dieren.
•De minerale pigmentendeeltjes van PANDHY’S™ kunnen fijn- of grofkorrelig zijn.

De minerale foundation van PANDHY’S™ lijkt op en voelt aan als huid. Dit geldt ook voor ons gamma van lippenstiften, glosses, blushes en de andere producten. Wij bieden exclusiviteit en kwaliteit aan tegen redelijke prijzen.
De gamma van minerale cosmeticaproducten van PANDHY’S™ omvat niet alleen glosses, blushes, eyeliners, bronzers, minerale foundations, veelzijdige minerale poeders, maar ook huidverzorgingsproducten die op natuurlijke wijze samengesteld zijn.
Voor vrouwen met een donkere huid, stelt het gamma Minerale Make-up van PANDHY’S™ een lijn voor die geschikt is voor alle huidskleuren. De texturen, kleuren en formules beantwoorden aan de behoeften van Afrikaanse, Latijnse, Aziatische en Oosterse vrouwen.

terug naar behandelingen