More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Lichaamsbehandelingen Francie


In Salon Naturelle worden ook alle lichaamsbehandelingen gedaan met de producten van Francie. Deze behandelingen zijn samengesteld met producten van diverse hoogwaardige zeealgen en zeemineralen.
Zo wordt er Salt Free Ocean water gebruikt wat alle voordelige spoorelementen van zuiver zeewater bevat, zonder de ruwheid van het zout. Zeewater heeft een unieke bron aan magnesium en meer dan 90 sporenelementen( o.a. magnesium, ijzer, potasium) Deze ingrediënten zijn uitermate geschikt voor een goede verzorging en ontspanning van de huid.
Met De Ocean Algae Gel wordt er een pakking gemaakt. Deze gel is gebaseerd op een hoge concentratie van laminaria en heeft een bevordering op de bloedsomloop en een ontgiftende werking. Verrijkt met mineralen en spoorelementen.
In de Salon is er een douche aanwezig, zodat er praktisch en hygiënisch gewerkt kan worden.

De volgende behandelingen zijn speciaal voor u samengesteld:
•Ocean Welness Body relax Treatement: Reiniging, peeling, massage, pakking en nabehandeling met bodybutter. (Producten op basis van zeemineralen en zee-algen)
•Reinigende rugbehandeling, 60 min: Reinig, peeling, verwijderen onzuiverheden, rugpakking
•Relax rugbehandeling, 45 min: peeling, pakking, massage
•Peeling: gehele lichaam of een gedeelte daarvan
•Lichaamspakking: gehele lichaam of een gedeelte van het lichaam
•En natuurlijk is een ontspannende lichaams-massage ook mogelijk

Lichaamsbehandelingen Pandhy's


MIRACULUM Sugery-Oily Lichaamsmasssage
Gehele lichaamsmassage met een warme suiker massage olie . De Miraculum oil is een uniek mengsel van natuurlijk, essentiele olien van buitengewoon kwaliteit van Jojoba, theeboom en lavendel. Deze olie verzorgd, verzacht en hydrateerd de huid en werkt intens kalmerend en ontstekkingsremmend.

S.O.S. Fresh foot treatment
Verfrissing en ontspanning voor uw voeten! Heerlijk om toe te voegen aan één van de bovenstaande behandelingen.

Ontspannende rugbehandeling
Met kleefmassage en een warme modder pakking die de bloedcirculatie bevorderd en verklevingen tussen de huidlagen losmaakt.


Manicure


Basis Manicure
Vijlen en verzorgen van de nagels en nagelriemen, handmassage en lakken van de nagels met blanke lak.

Spa Manicure
Vijlen en verzorgen van de nagels en de nagelriemen, handpeeling en handpakking met spa producten, massage van handen en onderarmen en lakken van de nagels met blanke lak.

terug naar behandelingen