More Website Templates @ TemplateMonster.com. June 11, 2012!


Ogen

Gezichtsverzorging Francie


Basis facial treatement (60 min)
Huidanalyse, reiniging, epileren of ontharen bovenlip, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker, oogcrème en dagcrème.
Basic facial treatement (90 min)
Huidanalyse, reiniging, epileren of ontharen bovenlip, peeling, massage van gezicht/schouders en decoloté, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker,Oogcrème, dagcrème en lichte make –up.
Anti-aging Treatement (90 min)
Huidanalyse, reiniging, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, massage van gezicht/schouders en decoloté en ter afsluiting de: “Cosmeceutical Skin Renewing Patch” met aansluitend het aanbrengen van een oogcrème en dagcrème.
Quick Beauty Treatement (45 min)
Reiniging van het gelaat, speciale 4 minuten peeling, Intense active of sensitive beauty pakking, ontspannende massage van nek en schouders,Oogcrème, dagcrème en lichte make–up.

Ogen

Therapeutische behandelingen Francie


Acne behandeling (60 min)
Reiniging van het gelaat, peeling, vapazone, comedonen verwijderen, masker en een dagcreme. Deze behandeling is met producten op basis van Chinese kruiden.
Jeugd acne behandeling( tot 15 jaar) (30 min)
Reinigen van het gelaat, comedonen verwijderen, masker en een dagcrème.


Ogen

Spa gezichtsbehandelingen van Pandhy's


Peeling massage behandeling met koffieschuim en suiker
Verfrissende en verwennende huidbehandeling. U kunt kiezen tussen epileren van de wenkbrauwen of een extra massage van de oogcontouren die heerlijk is bij vermoeide en/of gezwollen ogen en donkere kringen onder de ogen vervaagd.
H2O expres
Anti-aging behandeling met hyaluronzuur dat zichtbaar rimpels vermindert en de huid verjongt. In deze behandeling ondergaat u een kleef massage en krijgt u een GEORGIKON modder paraffine pakking. Inclusief epileren of ontharen van de bovenlip.
Re -Balance program
Deep reinigende en voedende anti-rimpel behandeling met een hyaluron masker. In deze behandeling krijgt u een combinatie van een klassieke massage en een korte kleef massage. Inclusief epileren of ontharen van de bovenlip.


terug naar behandelingen